sukan sekolah :D
30 June 2011, 0 speaks

hay hay :D . da lame tak update belogg nihh , :]
rindu pulakk na update ouh ,
biase lahh , lappy kene rampas .
parent say STUDY3 ,
hmm , nak onl pon kene onl dkat cc , leceh ouhh! =='
bile hooliday je dapat lappy alek,itu pon bile cuti panjngg lahh =='
btw, bukann aku na story mory yg bout lappy kene rampas orr +++ 
nie nak story mory boutt sukann SMBM aritu lahh
da lame berlalu , tapi aku je tade mase na story2 :D
harini baru mao story mory sama u all :D

ok , time sukan aritu , (mule bercerita) mulenye ku cadangg malas nak dtg , pagi bukan buad ape , coz cikgu2 bz dgn persiapan sume lahh , tapi , member2 yg sengall kesayangan aku tuh duk pakse2 suh datangg , so, ku datang je lahh , maklum lhaa sayang kawan lhaa katekan :D lau ta datang , merajuk pulakk nati  HAHA
pagi2,busan gile ouhh ==
member2 ku pon cadgg lahh macam2 asalkan kitorangg tak borink
  1. sembang2 kosong
  2. snap2 <<tuh memang hobi kitoranx :D
  3. gossip :D
  4. kutuk2
  5. gaduh2
  6. men pukul2 ,HAHA
TIDOR<<MEMANG HOBI KEDUA :D
 ~dah mcm budakk kechik , (perasan besar sgt lahh) :p~
takad nie jelha , :D 
penadd tgn den type panjang2 :D

nie ade sikit2 gambar yg ku snap2 with them :D
edit2 :]  ok tak ? 
wit them
adorable ke ? HAHA noe lahh
LUV THEM <3


 ok lhaa dude , takad nie jelahh , pic 2 manyak agi ,tapi tak larat tggu na upload , lembap seyh :]
ok , cya , bbye sayangg's luv yaa ;]

ILOVEYOUFRIENDSOMUCHIE!


Older Post | Newer Posts