♥FACEBOOK♥
10 August 2011, 0 speaks

hey hey , selamat malam♥  
dah tido? belum ? HAHA *bagus bagus bace lha story aku nie <--pe yg aku merepek-.-?
sorry err , sebenarnye aku bosan malam nie , tade benda nak cite , HAHA 
nie aku nak bukak cite pasal FACEBOOK .
korang rase Facebook sekarang mcm mn ? *jawab2
lau bagi aku , siyez da bosan sgt , bile online , check nofication , approve org , bace msg -.-
benda yg same dok ulang2 bile onlinee , pastu yg aku benci org dok anta request join game , err -.-
siyez bosan dohh , first2 ade FB mmg lah best , tak online sehari mcm tak mkn setahun -.- hik hokk
HAHA. im chat sekarang pom da mcm CB -.-' susah nak cari friend , 
menyusahkann ! so , aku jrg on im . *sorry kepada org yg anta im then aku tak bls , 
nak kate aku SOMBONG? err -.-' gO tOe hell lhaa . 
pikir lha doee , sombong apenyee , aku da ckp aku bz or whateva , tak payah buat pangai mcm mintak penyepak!
benci siot ! HAHA 
ok lahh , ngantukk lahh , esok nak bagun sahur , chauu k , nite ♥ 
SELAMAT BERPUASA☻

Older Post | Newer Posts