18 December 2011, 0 speaks

assalamualaikum.jawab salam , kalau tak jawab dosa kalau jawab sayang . hey readers! okay , firstly , aku tak tahu nak ckp ape coz aku dah blurr sekarang niy , otak aku blank dahh . but aku still boleh story kat korang . okay girls , aku nak tanye ape perasaan korang bila kite just tanye something kat bf , n then dy explain skit lepastu tak balas IM n then terus OFFL . mesti sakit hati kan ? aku just tanye , bukan aku syak pape , aku tak kesah kalau kau nak berkawan , n then lepas kau OFFL , aku bukak FB kau tak boleh , kau dah tuka pass kau kan ? baguslahhh . dengan cara tuu kau nak bagi aku syak kau bukan2 kan ? mcm tuu ? T.T . aku tak sangke kau akan buat mcm tuu . takpelahhh . aku beralahh . aku minta maaf . i'm sorry . S

Older Post | Newer Posts