KESAYANGAN
5 December 2011, 0 speaks

♣Assalamualaikum♣
heyy readers , hari niy aku nak story pasal ☻PANDA PANDA YANG AKU SAYANG GILAA BABUN☻ diorang comel kan ? termasuk aku , iyuww perasan kauu neesa --' .okay aku tak . sumpah dohh aku sayang diorang sangat2 diorang pendegar problem aku , bila aku sedih diorang yang gembirakan aku . walaupun baru setahun kite kenal , aku dah boleh paham perangai korang macam mana . korang tak jahat , tapi nakal . tak sombong tapi penyombong . hihi :D

Wafaa : niy baby aku , sayang dy dohh . dy niy cepat gila and cepat badmood . tapi dy caring pluss tegas . kuat merajuk , cute dohh kau xD . Kalau gilaa dy datang , habislahhhh . sayang kau sangat2 baby

Wanie : niy biy aku , sayang dy , ramai orang kata dy ni sombong , tapi bagi aku kau tak sombong sayangg . orang tak kenal kau , tu pasal orang ckp kau sombong , muka dy ayu . dy tengah single , sape nak isi borang jadi madu aku , korang ckp kat aku dulu , hew hew xD sayang kau biy


nani : niy sayang aku ,  dy niy mcm mak aku , kuat membebel , hihi :D tapi dy niy caring . and dy jugak spy aku . sayangg kau♥ *sorry pic kau tade leww sayang , lappy aku baru format . pape pun aku tetap sayang kau.


p/s : aku taknak kehilangan korang tak nak n tak nak . korang heartbeat , kawan , girlfie aku sampai mampos tahuu! :D

Older Post | Newer Posts