20 February 2012, 0 speaks

comel kan ?
heyyaa peeps
dah lame aku tak update belogg kan ? maklum lah , aku bukan stay rumah sekarang niy , aku da stay hostel , itu pun sebab my mum and dad suruh stay kat sana , maybe just for this year kot . kot jelhaa kan ? xP , btw , aku bukan nak story pasal niy , kay tak lama lagi aku akan jadi AUNTY . Seronok dohh bile dengar kakak aku da pregnant 3 week. kalau tak aku tak tahu lngsung pasal niy , kan aku stay hostel . my mum pon tanak bagi tau aku pasal tu . my sis yang bagi tau , dy send msg kat fb and dy kate ade berita gembira , time tu aku dah tersenyum dah . aku reply balik baby baby ?  . time tu dia tak online . lagipun , kebetulan hari tu aku outing . so , tak tahu ape jawapan dia . esoknye , aku try coll dia , and tanye betul ke tekaan aku , then dy kate betul lahh tuu . wahhh! aku dah tak tau nak cakap macam mana , org yang ade dekat sekeliling aku je tahu betapa happy gile lha time tuu .patud lah hari sabtu ahad lepas my mum tak dtg hostel, rupenye pegi rumah kakak aku . yelah kan , seronok bakal dapat cucu. orang baru dalam rumah :') *baby girl or boy ? mana mana pon boleh , but , i want girl

Older Post | Newer Posts