30 March 2013, 0 speaks





Assalamualaikum♥ 
Bonjour fellas! today is awesome , charming day,seriously hari ni hari paling awesome sebab dapat hangout lelama setelah sekian lama tak hangout like time form 2, ohhmy how i miss that moment :') seriously rindu sangat k.btw,hangout kali ni tak ramai pun , cuma 8 orang je , heh , lagi 2 orang tade dalam gambar , sebenarnya lagi ramai lagi bagus kan :') tapi nak buat mcm mana, Anaa, mama dia tak bagi , yes aku faham , lagipun ur mum not feeling well is it ? its okay babe .hang kali ni tak banyak snap picture , sebab battery cam low . hahah. banyak merapu , merepek , bergossip . oh well! perempuan memang suka bergossip :p .first meet kat PA , aku sampai dulu dgn wafaa , okay sweet tak kitorang , date berdua dulu sementara tunggu diorang sampai ;) well, see the picture

hihi , comel kan ? picture tunjuk kaki je pun , kitorang tahu kaki kitorang sememangnye comel . eh ? nak baldi ? nah! *hulur* bytheway yang seluar coklat tu my WAFAA , she's my sahabat . kitorang sembang mcm2 sementara tunggu yang lain datang , sesi pujuk memujuk pun ada , okay kami tahu kami sweet . eheh ter'Perasan lah pulak . rapat pun kitorang tak bermakna lesbo k, sape yang cakap tu meh nak cili mulut dia , hahaa. sayang kau NURUL WAFAA :*


after that, semua dah berkumpul kitorang start jalan sama2 , time jalan sempat lagi gossip mcm2 , hahah well aku rasa dah lama tak sembang rancak mcm tadi kan ? rindu gilaa kot . heh .okay kat dalam picture tu belah kiri  tu sape eh ? hahaa aku tak kenal and yang sebelah tu si minah bertudung turqoise comel molek tu wanie anak pakcik nazim , sebelah dia yang ayu dengan berbaju kurung tu anak pakcik noor , yang belah kanan tu kedua duanya anak pakcik roslan and itu adik dia , hahaa sweet gila siap  bawak adik , amboi kemain sayang beno, tapi kesian budak tu , kakak dia asyik buli je . ish . and for the last yang depan sekali tu anak pakcik yusop yang aku sayang , cewah , leader , duduk depan sekali , eh leader ? heheh . aktiviti kitorang harini tak banyak pun , plan nye banyak tapi ade je yang cancel .ish , dengan karok nye tutup , baru ingat nak pergi melalak , tsktsk* so aktiviti dipenuhi dengan makan and lepak.so firstly kitorang makan kat Secret Recipe.

ceh jalan punya lah jauh semata mata nak pergi SR ni , haaa! see! total semua , phew melayang duit aku , cukai tu mahal beno lee pun , aiyeee >< padahal tak banyak pun makan , ramai yang minum je sebab kepanasan , makan pun cordon bleu dgn cake coklat indulgence , tu je pun , hahaa but buat apaa aku nak bising , dah terbukti makanan kat situ mahal doh , hahaa tak apa, bukan selalu pun kite makan kat situ ;) after makan2 kat SC , jalan2 kat lembah , sembang gossip ape semua , then mak wafaa call suruh balik sebab ada hal , hmm sedih je semua >< , then semua malas lepak , raqieb text nak belanja , pergh semua happy , jalan kaki dari lembah pegi kedai makan raqieb , apa lagi , penat punya pasal , semua balun air . minum minum ,then acah2 nak bayar , last2 raqieb cakap dia nak belanja , jimat duit aku .simpan duit dalam poket then waktu tengahari today panas pulak , wanie ajak lepak kfc , gilaa, makan lagi >< sampai kfc then order , naik atas , terserempak pulak dgn ex enemy , pheww , ampah ampah jee tengok .hahaa takpelah , past is past . gossip2 , then ada terjadi sesuatu kejadian kat kfc tu , kes curang depan mata ' , haaa ini shit , pheww bahang aku lepas nampak budak tu , sebab aku kenal , dah la curang depan mata awek sendiri , awek dia tu kawan aku , gila bahang laa rasa ,kesian that girl . aku tak boleh nak sabarlah , ramai2 declare suruh that girl mintak break , hantar ayat apa semua ,. pheww ayat kemain berapi dari aku dengan wanie , well , orang dah ade pengalaman . eh eh . then setel . semua berpecah balik , time tuuu nak dekat pukul 4 . okay END OF THE STORY ,penat tangan ni nak menaip , and note for that girl :


btw ♥ MUCH . 

p/s:hope after this dapat lah keluar dgn anaa and ramai2 

much
xoxo,Neecha


Older Post | Newer Posts