SAHABAT♥
28 March 2013, 0 speaks



Assalamualaikum , bonjour fellas!♥ 

today aku nak cerita about my le baby girl.nak tahu siapa ? adalah, kejap lagi aku tunjuk picture diorang, okay aku nak cerita sikit pasal diorang. like seriously , tahun ni banyak mencabar aku , pasal kawan , pembelajaran and other else , know what ? lepas nani pindah , aku rasa life aku mcm tak complete , aku selalu tak datang sekolah , pembelajaran aku terabai . heh stupidoo kan ? hanya sebab dia pindah aku mcm ni , haih entahlah . tuptaptuptap* dia sekelip mata berubah , and perubahan tu amat mengecewakan  aku , tapi tak apalah , mcm kau cakap , 'MANUSIA AKAN BERUBAH'aku agak sentap dengar ayat kau tu , then kat sana kau ada kawan yang lebih memahami kau , berbanding aku kan :') , aku happy , aku happy bila kau dah ada pengganti aku , yang bole jadi bahu kau , tempat kau luah , tempat kau lepaskan geram , aku bersyukur dan aku yakin that new friend boleh jaga kau, cemburu tu memang adaa, tapi it's okay and i'm OKAY *fake smile* okay than , taknak ah rabak rabak air mata ni kan , heh nanti cepat tua :'p

HERE'S THE REAL STORY BEGIN:

BABY W

NURUL WAFAA YUSOP name given by her awesome parent , such a beautiful name . she is 'SAHABAT' till jannah to be*in shaa Allah* dia memahami aku,bagi aku dia ni memang garang, garang garang dia pun , dia seorang penyayang , dia bukan jenis yang HIPOKRIT  , that reason why i love her ,sometime she can act like a good motivator,kitorang rapat since form2, but at mid year 2011 time form2 , kitorang gaduh sekejap disebabkan hal2 tertentu , hal apa ? adalah . dia ni kalau marah , mulut dia yang cute tu memang cakap straight to the point je , phewww . kadang boleh tercabut jantung dengar ayat dia yang pedih tu . hahaaa becareful . jangan cari masalah dengan dia , sekali dia cakap dia TAK SUKA that mean memang dia TAK SUKA.acct, aku tak tahu nak cerita apa pasal dia , to me dia memang dah cukup perfect . but sometime kalau dia tengah moody tu aku tak suka. hahaaha . susah nak pujuk dia ni , tak apalah mcm mana pun kau , kau tetap sahabat aku :*

DEAR WAFAA,i hope you can be my 'sahabat' till jannah , i don't wan't to lose you like i'm lose NANI, in shaa Allah selagi kau kawan aku , aku akan jaga silaturrahim ni baik2 . you so fuck'em much


BABY A

NUR SHUHANA SHANSUDDIN name given by her awesome parent,such a beautiful name acct, manis kan orangnya? well IKR*i know right* she's my new friend and my new 'sahabat' to be,in shaa Allah .she travel from TARCASIAN CONVENT *betul ke ejaan tu* like seriously, dia memang memahami aku,dia ni lembut je orangnye , sometime dia ni akan jadi agresif, pheww . she's talkactive . *tottetottet*dia ni sekepala aku dengan aku , kalau sembang tut nombor 1! hahaa. acct, anaa , kite baru je berkawan kan ? tapi seriously aku rasa mcm dah lama aku kenal kau , mcm dalam blogg kau , kau ckp we will be best friend one day is it ? exactly dear , we will :* . i hope so.

DEAR ANAA,i wish so we can be best friend one day,i don't want to lose you and wafaa. never , i'm promise I'll take care of our silaturrahim as long as I can afford. you so fuck'em much 


People say that good friends are hard to find, but that's because the best are already mine.

much
xoxo Neecha

Older Post | Newer Posts